FAQ

Wat is de beste manier om de Engelse taal te leren?
De beste manier om de Engelse taal te leren is om uzelf te omgeven met de Engelse taal en cultuur. Door in de taal te gaan leven, middels bijvoorbeeld een onderdompelingsmethode.

 

Hoe wordt mijn niveau bepaald?
In Europa (en een aantal andere landen) gebruiken we het Europees Referentiekader (ERK) hiervoor. Voor meer informatie gaat u naar: www.erk.nl

 

Hoe lang duurt het voordat ik vloeiend Engels kan spreken?
Dit is bij iedereen verschillend. Helaas is hier geen kant-en-klaar antwoord op mogelijk. Wel is het zo dat hoe meer de input, hoe meer de output. Oefening baart kunst!

 

Mijn Engels is best wel goed maar er zijn een aantal zaken die ik altijd nog fout zeg/schrijf. Heb ik een hele cursus nodig?
Soms is een hele cursus helemaal niet nodig. Raadpleeg eerst onze Flipping book “It’s Confusing” en wellicht krijgt u daar wat tips en trucs om deze fouten te voorkomen/vermijden. Weet u het niet zeker? Neem dan contact op! Wij helpen u graag aan een niveaubepaling.

 

Ik vind mijn accent niet zo mooi. Kan ik hier iets aan doen?
Iedereen heeft een accent en dat is juist leuk. Het zou heel saai zijn als iedereen op precies dezelfde manier sprak. U kunt wel aan uw uitspraak werken als dit niet optimaal is. Informeer hiervoor vrijblijvend voor de mogelijkheden.

 

Biedt Globally Spoken ook hulp aan Cambridge, TEFL, TOEFL kandidaten?
Ja, als u bezig bent met voorbereiden van 1 van deze examens kan Globally Spoken een aantal uren coaching/begeleiding aanbieden.

 

Ik heb mijn scriptie al in het Engels geschreven maar twijfel aan de grammatica, spelling en structuur. Kan Globally Spoken hier een blikje op werpen?
Globally Spoken kan uw scriptie redigeren waarbij u verzekerd bent van een foutloos document.

 

Kunnen jullie een tekst voor mij vertalen?
De redactie beheerst niet alle talen zelf, maar wij beschikken wel over een groot netwerk van vertalers. Wij kunnen u altijd in contact brengen met een professionele vertaler die uw tekst kan vertalen.

teaching english foreign language engels bijles rotterdam globally spoken