About us

Één van onze specialiteiten is het helpen en ondersteunen van mensen die angst voor openbaar spreken in het Engels hebben.

Globally Spoken biedt hiervoor verschillende soorten Engelstalige programma’s die je helpen met het (beter) beheersen van de Engelse taal. Of uw doel nu is om de Engelse taal te leren voor persoonlijke, academische of juist zakelijke doeleinden,  bij Globally Spoken bent u aan het juiste adres.

Wij leveren een breed aanbod aan diensten aan scholen, particulieren en bedrijven. Doordat wij een grote verscheidenheid aan programma’s en verschillende leerstijlen aanbieden, zal de cursist bij Globally Spoken met de juiste persoonlijke begeleiding en inzet altijd slagen. We hebben altijd de perfecte training voor u.

Ook voor nauwkeurige vertalingen, proeflezen en redactie van teksten en het ontwikkelen van les- en toetsmateriaal hoef je niet verder te zoeken.

Bij Globally Spoken hoeft u niet minder te verwachten dan: “English at its best!”

 

Even voorstellen

Geesha Alaran (geboren Williams) is geboren en getogen op het Caribisch eiland St.Maarten. St.Maarten is het enige eiland ter wereld dat opgedeeld is in zowel een Nederlands als een Frans deel. Het eiland heeft Engels als gezamenlijke voertaal.

Op school is bij haar een passie voor onderwijs ontstaan. Dit kwam mede door de leraren die de wijsheid in pacht leken te hebben en vanwege haar natuurlijk gevoel voor taal, met name haar moedertaal Engels.

Na het voortgezet onderwijs heeft ze eerst vier jaar de lerarenopleiding gevolgd in Jamaica en vervolgens een Master in Toegepaste Onderwijskunde aan de Universiteit Twente in Enschede.

Geesha is ook TEFL (Teaching English as a Foreign language) gecertificeerd.

“Ik help mensen die een goede kennis van de Engelse taal nodig hebben voor hun werk, opleiding of andere doeleinden en die nog niet op het gewenste niveau zitten. Ik help ze graag omdat dit mijn passie is, ik weet immers ook hoe belangrijk kennis van de Engelse taal kan zijn in deze internationale maatschappij. Ik wil mensen helpen om aan hun volledige potentieel te voldoen. Als een Trainer in (Business) English voor vele jaren heb ik een breed perspectief van de verschillende sectoren binnen de industrie en wat er verwacht wordt om als professioneel beschouwen te worden.
Ik begrijp hoe het is om 1 millimeter vandaan te zijn van jouw droom met 1 ding die je in de weg staat….mogelijk een taal”.

globally spoken teach english engels leren rotterdam

Gedetailleerd CV van Geesha, inclusief opleiding en werkervaring, is op aanvraag beschikbaar.


teaching english foreign language engels bijles rotterdam globally spoken